2.6.10

Po státnicích.

Tak v pondělí se mi podařilo stát se "z jedné třetiny mgr", jak se říká. Do skončení školy mi zbývá "už jen" veřejnoprávní polovina státnice a diplomka. To je celé samozřejmě blbost, protože z jedné třetiny mgr jsem byla nejspíš někdy ve druháku. Ale poslouchá se to hezky, takže proč ne. Po státnicích jen spím a nic nedělám, leze na mne asi nemoc, beru si vitamíny a snažím se ulevit játrům, která v tom předzkouškovém stresu dostala docela zabrat. Týden před státnicemi si totiž moje babička dovolila umřít. O rozptyl jsem tedy rozhodně neměla nouzi. A ještě hokejové šílenství a v sobotu volby.

Volby dopadly nad očekávání dobře, protože se podařilo vyšoupnout Íčko a Paroubka. Nikdo asi netuší, jaké bude vládnutí s Domy Veřejnými a Topkou, jsem ale přesvědčená, že o tisíc procent lepší, než s tím zvířetem Paroubkem. Heh, to byl další z milionu inteligentních volebních komentářů.

Vím, že mezi mou čtenářskou veřejností je veliký zájem o adorační texty na Míru. Takže, Míra nejenže je skvělý, ale také nám koupil kávu Lavazza, kterou právě popíjím a která chutná skvěle. Dále pak se Mírovi podařilo získat nového bratra. Jmenuje se Filip a všichni říkají, že je Mírovi hrozně podobný. Vypadá takhle:


Už si na mne zvyká a možná ho dostanu půjčeného a budu s ním moci jezdit na vycházky, to se těším.

Včera jsem se sešla po dlouhé době s kamarádkou Stáňou. Chtěly jsme jít na kafe, ale jak už to bývá, ovládl nás hlad a skončily jsme na obědě v indické restauraci Tikka Dhaba v Konviktské ulici. Je to restaurace, kterou jsem Stáně v dubnu pomáhala recenzovat (šla se tam zadarmo najíst a řekla, že mi to chutná a Stáňa o tom pak napsala článek). Stále jsme z toho místa nadšené, zejména v chladnějších dnech je to oáza tepla, klidu a pohody, nemluvě o skvělém a nikoli drahém jídle a filtrované vodě na každém stole zdarma.

No a dnes, asi za deset minut bych měla vyrazit za Evou na naši fakultu, kde máme naplánován oběd a odevzdání přihlášky na podzimní státničky. A pak už budu jenom pracovat :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ano. Retzina je skvělé víno.
Ovšem od té doby, co koupné víno bereme jako vstupní surovinu začínám mít dojem, že je možné namíchat cokoliv z čehokoliv.
A, k neuvěření, je to dobré.
Jen s tím zkoušením to chtělo začít dřív.

slon