13.11.10

Popocafé...

Autorka tohoto blogu nemá ráda přehnané výmluvy, které většinou pouze zakrývají lenost bloggerů blogovat. Nicméně autorka tohoto blogu by také předem ráda uvedla, že neměla v posledním měsíci čas blogovat, jelikož
a) odvezdávala diplomku
b) obhajovala diplomku
c) hledala si práci
d) šílela, že nesežene práci
e) našla práci
f) začala pracovat, a konečně
g) šílí, že nezvládne práci.

Takže vše je v naprostém pořádku a věci jsou zase při starém. Nakonec jsem nešla do veliké zahraniční kanceláře. Ani do velké české kanceláře. Nastoupila jsem, vedena citem (a panickou hrůzou, že neseženu žádnou práci), do malé rakouské kanceláře. Jelikož cit bývá poměrně slepý, začínám prozřívat teprve v průběhu pracovního procesu, zatím se však tamní poměry zdají all right. První překážkou k tomu, abych se stala naprosto loajálním zaměstnancem je, že jediný přístroj na kávu je Nespresso, a náplně si musíme kupovat sami. Toto je velký problém a budu se ho snažit s časem řešit. Zřejmě si koupím kelímky na kávu a budu si vařit espresso s mlékem na cestu do práce do metra, kde se stejně jako krtek nudím.

Jako nová koncipientka se mnou do práce nastoupila Mirka. Mirka je rodilá mluvčí německého jazyka, je hrozně společenská a chytrá. Má LLM a je JUDr. Bohužel taky má přítele.

Míra si včera koupil HTC Desire, takže mám víkend pro sebe. Zrovna si chatuje s kamarádem.

Žádné komentáře: